Kommenteeri

Kohaliku toidu teemapäev -innovatsioon

Sellest, kuidas vaarikaseemnetest õli saab ja kui kasulik õli see on, sai kuulda  7.detsembril seminaril "Kohaliku toidu teemapäev- innovatsioon".
Tedre talust ja vaarikaseemneõli tegemisest andis ülevaate ettekanne "Vaarikamarjade töötlemisjäägi väärindamine: vaarika seemneõli töötlemistehnoloogia arendus".  
7. detsembril 2017. a korraldas Maamajanduse Infokeskuse maaelu- ja innovatsioonivõrgustiku osakond toiduvõrgustike esindajatele ühepäevase seminari. Seminari eesmärgiks oli hõlbustada koostööd teadlaste ja ettevõtjate vahel. 
Seminaril räägiti erinevatest toiduvaldkonnaga seotud innovaatilistest projektidest ning oma tegevusi ja teenusi tutvustasid mitmed teadusasutused ja ettevõtjad.   
http://www.maainfo.ee/index.php?id=5335&page=3394&

Mari-Liis Tammik Eesti Maaülikool












Ettekannet vaata siit:
//media.voog.com/0000/0040/8766/files/2017_12_07_toit_ja_innovatsioon_vaarikaoli.pdf



Lisa kommentaar

Email again:
UA-108063272-1